Medlemskab i DKK via Kreds 2

Dansk Kennel Klubs kreds 2 tilbyder kursister på træningsholdene medlemskab af DKK i en begrænset periode: 4 måneders prøvemedlemskab for kun 165 kr eller et fuldt medlemskab for 505 kr

Som medlem af Dansk Kennel Klub får du en række fordele og tilbud, der hurtigt kan gøre medlemskabet til en god investering, bl.a.:
Medlemsbladet HUNDEN – Danmarks største specialmagasin om hunde. Mange siders nyttig og underholdende læsestof om hunde og hundefolk.
Adgang til "Hundeweb" med en skatkiste af informationer, som DKK ligger inde med. På www.hundeweb.dk er der adgang til at se oplysninger om afstamning, hvalpekuld, udstillingsresultater og prøvepræmieringer på alle hunde med DKK-stambog.  
Rabatter på registrering af sundhedsundersøgelser og rabat på Agria Dyreforsikringer, Novasol/Dansommer samt Q8                    
Råd hos DKK´s juridiske konsulent om gældende "hunderet" samt vejledning af DKK´s hundekonsulenter om hundeproblemer og problemhunde. Konsulenterne sidder ved telefonerne flere gange om ugen. 

Betingelsen for prøvemedlemskabet er, at man deltager med en hund på et træningshold i DKK kreds 2. Når betalingen er modtaget, oprettes prøvemedlemskabet og du modtager direkte besked  fra Dansk Kennel Klub.

Dansk Kennel Klub sender automatisk info om fornyelse af medlemskabet for de næste 12 løbende måneder 1 måned før inden de 4 måneders prøvemedlemskab udløber

Du tilmelder dig prøvemedlemskabet eller et fuldt medlemskab ved at udfylde nedenstående formular