Ringtræning (alle)

Hvem kan gå til ringtræning?

Ringtræning er for hunde i alle aldre. Specielt hvalpe og unghunde har rigtig godt af den gode socialisering, som ringtræning er.

Skal du på udstilling med din hund for første gang? Så er det en god idé at gå til ringtræning. 

Hvad lærer du til ringtræning?

Du lærer de helt grundlæggende elementer i, hvad hundeudstilling handler om. Hvordan du handler din hund, stiller den op foran dommeren. Korts sagt du bliver klædt på til at kunne agere på en udstilling.

Der trænes i at hunden går pænt/bevæger sig korrekt  når der er andre hunde i nærheden og kunne stå tæt sammen med andre hunde

Ringtræning er også for erfarne handlere, der har udstillet i mange år. Ringtræning handler også om den mest basale lydighed, nemlig hvordan du skaber - og opretholder - en god kontakt til din hund.

Hunden skal også lære at blive mærket igennem, vise tænder og blive håndteret - også af fremmede.

Når man ser en hund, der bliver vist godt frem i udstillingsringen, kan man godt tænke, at det da ser smaddernemt ud - for hunden står jo bare, og så løber den en runde, og så står den igen - piece of cake... Eller er det? For bag en god fremvisning af de velopdragne hunde, der står pænt og stille og løber i det korrekt afmålte tempo, ligger der mange timers træning.

Du kan finde hold og mere info nedenstående link

kommer snart