- Familie/Unghunde-træning i Svinninge lørdage v. Kristina

Velkommen til Familiehundetræning på Hovgaarden i Svinninge - om lørdagen mellem 11 - 11:55

Vi træner fra den 1/2 2020 og 6 gange i alt (datoerne sættes snart). 

Pris: 400 + et medlemskab eller prøvemedlemskab af DKK

BEMÆRK: TILMELDING til holdet gælder FØRST når jeg har modtaget tilmelding på E-mail post@salskov.dk med "Familie 1/2", navn, adresse, tlf.nr. E-mail, navn på hund, race(r ), alder samt modtaget BETALING og I har fået besked tilbage at I er med. 

Ved tilmeldingen betaler du 400,-  til  MobilePay til DKK Svinninge Træningsplads 68892.   Skriv "Familiehund 1/2" og dit navn ved betaling.

----'
Familie/Unghundetræningen går ud på at udbygge kontakten mellem hundefører og hund og til det benytter vi de positive træningsprincipper. Vi arbejder med ros og klikkerbaserede principper (men ikke nødvendigvis med en klikker). De fleste bruger et mundklik (tik, tjek eller lignende) 

Udover en dybere træning af de øvelser som er indlært på hvalpetræningen, vil vi her også arbejde med at introducere jer til andre træningsformer. Det kan være Balance&Tillid, Rally, Miljøtræning i en større by eller noget helt andet. Men gennemgående vi være arbejde med de kontaktøvelser og andreøvelser som I har været igennem på hvalpeholdet. Og selvfølgelig vil der også komme nye øvelser i træningen. 

Hvis du ønsker at træne din hund på et familie./unghundehold og ikke tidligere har været på Hvalpehold på Hovgaarden, så kan man sagtens det. Det kræver bare en Start-træningstime med en gennemgang af de kontakt- og target øvelser som er lært på Hvalpeholdet. Start-træningen koster 200,-

Vi har ikke fri leg på holdet.

Alle hunde skal have startet vaccinationsprogram, og være sunde og raske.

Underviser på holdet er Kristina Runge. Hun er DKK-Instruktørelev, som snart er klar til at gå til eksamen som DKK-Hvalpe og Familiehundeinstruktør. Kristina er fuldt ud klar til at stå for hvalpeholdet, og brænder for hundetræningen.

Jeg - Gittemaja Salskovdal - er Mentor for Kristina og følger op på deres undervisningen.  

--

Hvis din hund får diarre, opkast eller hoste, må du blive hjemme og give besked til Gittemaja hvorfor. Vi prøver alt hvad vi kan at undgå smitte mellem hundene, så derfor tager I selv vandskål med til jeres hvalpe eller benytter en af de rene vandskåle som står i træningslokalet.  


Kærlig hilsen 

Kristina og Gittemaja Kursus-reference: Familiehundetræning


Sted: Svinninge (4520) [Se sted på Google Maps]   [Se facebook-side FaceBook]
Adresse:
Hovgaarden 1
4520 Svinninge

HVALPEMOTIVATION, FAMILIEHUNDETRÆNING OG NOSEWORK.... Kontakt:Gittemaja Salskovdal, Email: post@salskov.dk Tlf. 21240459 - - - RINGTRÆNING - Kontakt:Birgit Dammann, E-mail:bidachow@dbmail.dk, Tlf.59273410/23834305 --- eller --- Gittemaja Salskovdal, E-mail:post@salskov.dk-- Tlf.21240459 --- eller --- Pia Pedersen, E-mail:pudel@petersen.mail.dk-Tlf. 30278418

Hold/træning dette sted:
 • - Familie/Unghunde-træning i Svinninge lørdage v. Kristina
 • Familiehundetræning Svinninge - Tirsdage
 • Hvalpetræning Svinninge
 • Nosework Svinninge - Onsdage kl. 16:15
 • Ringtræning Svinninge - onsdage kl. 19:30
 • Svinninge


 • Instruktør: Gittemaja Salskovdal
  Gittemaja Salskovdal
  gittemaja@dkk-kreds2.dk
  Telefon/mobil: 21 24 04 59


  Hvalpe- og Familiehundeinstruktør, Ringtræner og Nosework Instruktør
  Træning/hold sker på følgende datoer
  Hold/træning Startdato Slutdato
  Familie/Unghunde-træning i Svinninge lørdage kl. 11 v. Kristina 01-02-2020
  Kl. 11:00
  01-02-2020
  Kl. 12:00